Management einer Post-Merger-Integration vom Tier1 zur Tochtergesellschaft eines OEM als Projekt Definiftion von Zuständigkeiten mittels RASI-Systematik - Barth, Martin, 1991-
PMI ako projekt (Post-Merger-Integration, integrácia po fúzii). Aktuálny stav teórie a praxe. Klasifikácia RASI (Responsible, Support, Approval, Information). Nepriama vertikálna PMI a jej modelovanie podľa RASI.