Emission Discharge Permit Trading and Persistant Air Pollutants (A Common Pool Market Application with Health Risk Specifications) - Čaplánová, Anetta, 1967-
Inštitucionálne aspekty dynamického "Common Pool" trhu obchodovania. Formulácia dynamického hrubého trhu so zdravotnými rizikami. Okrajové náklady na EDP (obchodovanie s povoleniami). Numerické simulácie.