Sto kíl jedla v koši
Za rok sa vo svete vyhodí alebo znehodnotí tretina celkovej produkcie potravín. Toto množstvo by dokázalo nasýtiť tri miliardy ľudí. Pohľad na plytvane s potravinami na Slovensku.