Posudzovanie determinantov predajného správania predajcov z pohľadu generácií zákazníkov Baby boom, X, Y a Z - Kovaľová, Jana
Pojem obchodné, nákupné a predajné správanie. Prehľad generácií v slovenských podmienkach. Generácie Baby boom, X, Y a Z . Výskumy v oblasti posudzovania predajného správania predajcov generáciami zákazníkov Baby boom, X, Y a Z. Rozdiely v posudzovaní determinantov predajného správania predajcov z pohľadu generácií zákazníkov BB, X, Y, Z.