Súvislosti medzi osobnostnými charakteristikami a rozhodovacími štýlmi v organizácii - Miško, Dávid
Analýza vzťahu medzi jednotlivými osobnostnými charakteristikami a rozhodovacím štýlom manažérov. Riadenie v manažérskej práci je jednou z najdôležitejších úloh manažéra. Manažéri majú odlišné osobnostné črty a odvolávajú sa na odlišný štýl rozhodovania.