Intertekstuaľnosť kak diskursivnyj fenomen (ot Goracija do V. Sorokina) - Kosharnaya, Svetlana A.
Intertextualita ako diskurzívny fenomén. Čerpanie nápadov a príbehov od iných autorov, z ľudového umenia a pod. Intertextualita otvára nové perspektívy a príležitosti na budovanie vlastných príbehov.