Možnost být sám sebou jako benefit - Clarke, Carl
Dôležitosť holistického prístupu zamestnávateľov k zamestnancom. Benefity zamerané nielen na telo ale aj na psychiku pracovníkov. Flexibilné pracovné podmienky ale aj väčšia pracovná vyťaženosť. Diverzita vo vedení a súvisiace finančné výsledky. Pozitívny sociálny dopad zamestnávania ľudí z rôznych demografických, kultúrnych a genderových skupín. Výhody pre matky po materskej dovolenke. Program Reconnect - znovunapojenie.