Robotizace mění rozvoj. Porostou nároky na odolnost a kritické myšlení - Kazdová, Alena
Dopady robotizácie na HR. Nové formy náboru pracovníkov a ich začleňovanie do tímu s robotmi. Dopad robotizácie na vzdelávanie a školstvo. Zmeny pre manažérov v oblastí kľúčových kompetencií a ich vzdelávanie, väčšia potreba psychologických znalostí.