Vyhořením trpí i nezralí mladí lidé - Kazdová, Alena
Podnety, spôsobujúce vznik syndrómu vyhorenia a jeho príznaky. Vonkajšie vplyvy podnecujúce vyhorenie. Spôsoby možnej prevencie, napríklad zdravý životný štýl, preventívna starostlivosť o zamestnancov a iné benefity. Rozdielny prístup k práci a k stresu u rôznych vekových generácií.