Jak správně nastavit firemní kulturu - Myslikovjanová, Simona
Základné prvky firemnej kultúry. Firemná kultúra naviazaná na stratégiu a poslanie firmy. Firemná kultúra vytváraná "zhora". Jeden z kľúčových nástrojov pracovnej motivácie. Zdravá a silná firemná kultúra v bodoch.