Kultura, nebo angažovanost - Uriga, Ján
Prieskum spoločnosti PwC z roku 2018, ktorý sa týkal firemnej kultúry. Firemná kultúra ako dôležitý faktor, prečo ľudia chcú pracovať vo firme a prečo z firiem odchádzajú. Čo je angažovanosť. To, čo podporuje angažovanosť, nemusí nutne podporovať rozvoj firemnej kultúry a naopak. Angažovanosť zamestnancov je citlivá na krátkodobé externé vplyvy, naopak firemná kultúra by mala byť stabilnejšia a sebestačnejšia. Kritické oblasti zmeny kultúry - The Critical Few.