Různorodost obohacuje všechny - Kazdová, Alena
Postupy, ako správne zavádzať diverzitu a inklúziu do firiem. Súvis medzi diverzitou a inklúziou, ich prepájanie vo firmách. Nové trendy rôznorodosti, úlohy manažérov a konkurečné výhody, ktoré proces prináša.