Do CAP Subsidies Stabilise Farm Income in Hungary and Slovenia? - Bojnec, Štefan
Zhodnotenie, či dotácie stabilizujú príjmy poľnohospodárskych podnikov a skúmanie, ako môžu dotácie časom znížiť variabilitu príjmov poľnohospodárskych podnikov. Analýza vzorky maďarských a slovinských fariem v období rokov 2007 - 2015. Analýza troch hlavných zložiek príjmu: tržby z príjmov, dotácie a náklady na vonkajšie faktory.