European Agriculture under Immigration Effects: New Empirical Evidence - Cristea, Mirela
Výskum európskeho poľnohospodárstva pod vplyvom hospodárskej a humanitárnej migrácie so zameraním na výsledky dosiahnuté desiatimi členskými štátmi EÚ (najviac zacielenými migrantmi) v rokoch 2000 - 2016. Použitie priestorovej analýzy a modelovania štruktúrnej rovnice. Odhady vplyvu ekonomického prisťahovalectva na produktivitu.