<The> Coherence of Common Policies of the EU in Territorial Cohesion: A Never-Ending Discourse? A Review - Mikuš, Ornella
Sumarizácia referencií na základe skúsenosti autorov v otázkach Spoločnej poľnohospodárskej a Kohéznej politiky EÚ. Použitie kvantitatívnej analýzy. Typy diskusií o súvislostiach spoločných politík majú význam v poľnohospodárskej, vidieckej a regionálnej kohézii. Konflikt medzi konkurencieschopnosťou a kohéziou.