The Right Dealing with Power – Being the Person Who Controls - Mišún, Juraj, 1978-
Názory manažérov na výkon kontrolnej funkcie na základe výsledkov dotazníkového prieskumu na 376 respondentoch z 331 spoločností pôsobiacich v Slovenskej republike. Porovnanie s predchádzajúcimi výsledkami (dotazník 2014/2015 s 284 respondentmi) a rozdiely medzi teóriou organizačnej kontroly v západných a východných krajinách.