<The> Development of Auto Transport in Ukraine in the Focus of International Comparison - Ovchar, Petro A.
Odhad stavu vývoja odvetvia automobilovej dopravy na Ukrajine v medzinárodnom porovnaní. Porovnanie výroby, služieb a konkurencieschopnosti dopravnej infraštruktúry v SR, Ukrajiny a krajín Európskej únie.