Regiony jsou pro firmy stále lákavější - Appleton, Jonathan
Etablovanie firiem v menších, regionálnych mestách. Výhody menších miest pre podnikanie. Význam vysokých škôl v týchto mestách. Centrá zdieľaných podnikových služieb. Podnikové procesy zabezpečované centrami zdieľaných podnikových služieb.