Používanie registračnej pokladnice e-kasa od 1.4.2019 - Boráková, Marta
Povinnosť používania on-line pokladnice podľa zákona č. 368/2018 Z.z. a zákona č. 9/2019 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 289/2008 Z.z.