Toyota a její princ - Bublíková, Barbara
Desaťročné šéfovanie Akia Toyodu v jednej z najväčších automobiliek sveta. Podmienky, za ktorých Toyoda nastupoval do funkcie riaditeľa firmy - vysoké straty a technické poruchy automobilov. Potrebné opatrenia na zlepšenie. Spojenie tradície a moderny. Krátka história vzniku spoločnosti. Perspektívy do budúcnosti.