Rozdiely v účtovaní obchodných spoločností a družstiev - Kolembus, Anton
Obchodné spoločnosti a družstvá založené s cieľom podnikania účtujú podľa opatrenia MF SR č. 23054/2002-92 zo 16. decembra 2002, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v znení neskorších predpisov.