Vládne opatrenia na zlepšenie podnikateľského prostredia III - Hmírová, Lenka
Tretí balík vládnych opatrení na zlepšenie podnikateľského prostredia bol schválený 6. februára 2019 uznesením vlády SR č. 51 s termínami plnenia najneskôr do 31. maraca 2020. Cieľom balíka je schváliť súbor 36 opatrení v rôznych oblastiach hospodárstva zameraných na zníženie regulačného zaťaženia, na podporu podnikania a digitalizáciu procesov.