Education of Individuals in the System of Further Corporate Education - Matulčíková, Marta, 1964-
Zmeny pracovných podmienok, ako aj zvýšenie intelektuálneho charakteru práce, majú za následok stúpajúcu potrebu ďalšieho vzdelávania, ktorého účelom je prispôsobiť sa profesionálnej pripravenosti pre požiadavky zamestnávateľov. Potreba ďalšieho profesionálneho vzdelávania a dôležitosť individuálnych metód vo vzdelávaní jednotlivcov. Zameranie na temporálne aspekty poskytnutia vzdelávania a výcviku jednotlivcov v podnikoch z hľadiska veľkosti podniku (počtu zamestnancov). Pracovné výkony zamestnancov sú analyzované v závislosti počtu hodín výcviku jednotlivca za mesiac.