Optimalizácia ďalšieho profesijného vzdelávania zamestnancov kariérnym poradenstvom - Matulčíková, Marta, 1964-
Teoretické zámery a východiská kariérneho poradenstva pri poskytovaní ďalšieho vzdelávania. Charakteristika uplatňovaných poradenských služieb v analyzovaných organizáciách a výsledky empirického výskumu. Závery a diskusia k potrebám rozvoja kariérneho poradenstva u zamestnávateľa.