Implementation Of Marketing Activities In Educational Services - Matulčíková, Marta, 1964-
Marketing vzdelávacích služieb, faktory ich navrhovania a poskytovania. Prístupy vzdelávacích inštitúcií pri tvorbe vzdelávacích produktov. Prezentácia čiastkových výsledkov výskumného projektu KEGA 014EU-4/2016.