Firma jako živý organismus - Smutný, Karel
Agilný prístup v riadení firmy. Spolupráca pracovných tímov. Systémové myslenie. Schopnosť reagovať na zmeny - adaptabilita (adaptiveness). Celkový pohľad na produkt. Scrum - najznámejšia a najrozšírenejšia metóda agilného prístupu, ktorá maximalizuje adaptabilitu.