Energy Industry and Risk Management - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Riadenie rizík, hodnotenie rizika a ich terminológia. Hodnotenie rizka v energetike a v obnoviteľných energetických zdrojoch. Geografické informačné systémy, ako nástroj hodnotenia rizika.