Multiscale Interdependence Between the Major Agricultural Commodities - Živkov, Dejan
Skúmanie viacstupňového dynamického prepojenia medzi piatimi poľnohospodárskymi komoditami - kukurica, pšenica, sója, ryža a ovos, v perióde viac ako 18 rokov. Použitie dvoch komplementárnych metodík – vlnovej koherencie a fázového rozdielu.