Trendy vo vývoji ponuky a dopytu bielkovinových plodín na slovenskom agropotravinárskom trhu, v EÚ a vo svete - Jamborová, Mária
Hodnotenie vývoja činiteľov agropotravinárskeho trhu strukovín na zrno na Slovensku a aktuálna situácia s bielkovinovými plodinami v EÚ a vo svete. Pohľad na vývoj pestovateľských plôch strukovín, produkcie, štruktúry pestovania, celkových zdrojov pre domáce použitie, domácu spotrebu, vývoz a ceny producentov.