Setting Up and Implementation of the Parallel Computing Cluster in Higher Education - Serik, Meruert
Nastavenie a implementácia paralelného výpočtového klastra vo vzdelávaní v Matlabe a riešenie vznikajúcich problémov. Opis komparatívnej analýzy paralelného výpočtového klastra. Vypočítanie prvých kalkulácií na jednom počítači a neskôr na paralelnom výpočtovom klastri. Dokázanie efektivity paralelného výpočtového klastra a nevyhnutnosť jeho nastavenia. Vytvorenie paralelného výpočtového klastra pre vzdelávanie na pomoc pri výučbe paralelného výpočtového klastra vo vysokoškolskom vzdelávaní, kde nemajú dostatočné hardvérové prostriedky.