Návštevnosť Česka občanmi Slovenska a jej priestorové dimenzie - Krogmann, Alfred
Zhodnotenie pozície Slovenska ako vysielajúcej krajiny pre Česko. Vývoj návštevnosti, ako aj priestorová distribúcia slovenských turistov v Česku.