Bratislavský hrad a jeho potenciál pre tvorbu kreatívnej ponuky v cestovnom ruchu - Palenčíková, Zuzana
Kreativita, kreatívny cestovný ruch a múzeá v 21. storočí. Bratislavský hrad ako objekt záujmu návštevníkov cestovného ruchu. Prieskum návštevnosti Bratislavského hradu a Historického múzea SNM.