Analýza kvantitatívnych ukazovateľov II. piliera dôchodkového systému krajín V4 - Urbaníková, Marta
Analýza kvantitatívnych ukazovateľov kapitalizačných pilierov dôchodkových systémov krajín V4. Analýza bola vykonaná na základe štatistických dát o dôchodkových fondoch II. piliera dôchodkového sporenia týchto krajín.