Osobné auto v podnikaní fyzických osôb z hľadiska dane z príjmov – vybrané otázky - Brnová, Miroslava
Pri určovaní rozsahu daňových výdavkov v súvislosti s automobilom je potrebné predovšetkým riešiť otázku jeho zahrnutia alebo nezahrnutia do obchodného majetku fyzickej osoby. Od tejto skutočnosti sa následne odvíja aj napríklad zdanenie, resp. nezdanenie príjmu z predaja takéhoto osobného automobilu. Ilustračné príklady.