Daň z príjmov – príklady problematických okruhov - Vanková, Lucia
Vybrané frekventované otázky k dani z príjmov právnickej osoby zo zámerom pomôcť tak pri ich správnom posúdení vo vzťahu k zisťovaniu základu dane za príslušné zdaňovacie obdobie. Ilustračné príklady.