Kybernetická bezpečnosť vybraných svetových veľmocí a Slovenska - Řádek, Miroslav
Kybernetická vojna ako súčasť medzinárodných vzťahov a bezpečnosti 21. storočia. Pôvod kybernetickej vojny. Základné operácie a formy boja v kybernetickej vojne. Kybernetická obrana v ponímaní USA, Ruska a Číny. Kybernetická politika Slovenskej republiky. Prijatie Koncepcie kybernetickej bezpečnosti Slovenskej republiky na roky 2015-2020 obsahujúcej 7 cieľov.