Career Guidance Services in Employer Entities and Life-Long Education - Matulčíková, Marta, 1964-
Poradenské služby pre ľudské zdroje v zamestnaneckom vzťahu a celoživotné vzdelávanie. Charakterstika vybraných kariérových ​​poradenských služieb poskytovaných zamestnávateľmi v súkromnom sektore. Výsledky prieskumu medzi priemyselnými zamestnávateľmi.