Transnationalization Processes and the Place of European Oil and Gas Companies in the Modern Global Economy - Korneyev, Maxim V.
Analýza moderných transnacionalizačných procesov vo svetovom hospodárstve. Vývoj a úroveň transnacionalnych európskych ropných a plynárenských korporácií. Stanovenie podstaty a hlavných čŕt nadnárodných korporácií, ich úloha pri posilňovaní ekonomickej globalizácie.