Podpora interdisciplinárneho prístupu v ďalšom ekonomickomanažérskom vzdelávaní absolventov vybraných neekonomických zdravotníckych študijných odborov - Matulčíková, Marta, 1964-
Vysoký dopyt po získavaní ekonomických vedomostí, manažérskych a podnikateľských zručností potrebných pre súkromné podnikanie v zdravotníctve. Význam hodnotenia práce pre stanovenie vzdelávacích potrieb. Metodologické východiská empirického výskumu. Názory absolventov lekárskych študijných odborov a z nelekárskych študijných odborov názory absolventov študijného odboru ošetrovateľstvo - tých, ktorí zastávajú manažérske funkcie, alebo sú vykonávateľmi slobodného povolania v zmysle zákona. Výsledky výskumu. Vzdelávacie moduly postavené na základe navrhovaných tém.