Je zmysluplné vytvárať "národného dopravcu" v osobnej lodnej doprave? - Morvay, Karol, 1973-
Zhrnutie „Štúdie realizovateľnosti zriadenia národného dopravcu vo vnútrozemskej vodnej doprave v podmienkach Slovenskej republiky.“