Docilita dospelých - skrytý potenciál v ére umelej inteligencie - Ivan, Pavlov
Koncept docility ako ľudského potenciálu pre učenie sa. Analýza psychologických východísk a charakteristík, ktoré sú využiteľné v cieľavedomom andragogickom pôsobení na dospelých - vzdelávaní a poradenstve. Načrtnutie perspektív teoretického andragogického výskumu docility v okruhu jej diagnostiky, intervencií a evalvácie zlepšujúcich potenciál dospelých pre sebaučenie.