Design of Dedicated Automated Devices with CAD Support - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Hlavný návrh mechanickej konštrukcie zariadenia, ktorý bude schopný fixovať pružný prvok na komplikovanom polohovaní jazyka tak, aby spĺňalo podmienky technologickej skúšky.