Možná úskalí při vzdělávání dospělých pro prostředí, společnost a Průmysl 4.0 - Ullrich, David
Vybrané aspekty problematiky vzdelávania dospelých v podmienkach prostredia, spoločnosti a priemyslu 4.0. Predloženie a diskusia o zmenách požiadaviek na kvalitu profesionálov a manažérov, súvisiacu s vývojom priemyslu a spoločnosti 4.0, v nádväznosti na kritické myslenie pri poznávaní, rozhodovaní a jednaní.