Daňová optimalizácia v rokoch 2018 a 2019 - Glazelová, Ivana
Daňová optimalizácia ako legálny spôsob správneho vykazovania základu dane. Najčastejšie prípady (platné znenie pre roky 2018 a 2019), s ktorými sa účtovná jednotka v praxi stretne, okrem opravných položiek k pohľadávkam a majetku a zásobám, pretože ide o veľmi rozsiahlu oblasť.