Daňový bonus na zaplatené úroky - Danajovičová, Katarína
Zmluvy, ktoré sa vzťahujú na daňový bonus na zaplatené úroky. Daňovníci, ktorým vzniká nárok na daňový bonus. Výška, výpočet a uplatnenie daňového bonusu na zaplatené úroky.