Odpustenie zmeškania lehoty na podanie daňového priznania k dani z príjmov za zdaňovacie obdobie 2018 - Jurčík, Peter
Všeobecne k lehotám na vykonanie určitého úkonu v konaní pri správe daní. Lehoty určené hmotnoprávnym predpisom. Zákonná lehota na podanie daňového priznania. Ilustračné príklady.