Vládne opatrenia na zlepšenie podnikateľského prostredia III - Hmírová, Lenka
Tretí balík vládnych opatrení na zlepšenie podnikateľského prostredia bol schválený na rokovaní vlády SR 6. februára 2019 uznesením vlády SR č. 51 s termínmi plnenia pre jednotlivé ústredné orgány štátnej správy najneskôr do 31. marca 2020. Cieľom tretieho balíka je schváliť súbor 36 opatrení v rôznych oblastiach hospodárstva zameraných na zníženie regulačného zaťaženia na podporu podnikania a digitalizáciu procesov.