Teachers’ University Net of Training – How to Develop Teachers’ Digital Skills? - Demeshkant, Nataliia
Digitálna kompetencia pedagógov. Štúdia. Metodológia. Prehľad o výnosoch respondentov. Oblasti digitálnych kompetencií špecifických pre pedagógov. Fázy digitálnej kompetencie pedagógov. Výsledky.