Model andragogického poradenstva - Schubert, Martin
Obraz súčasnej spoločnosti v sociologickej literatúre. Andragogické profesijné poradenstvo - charakteristika. Model andragogického profesijného poradenstva. Profesijné kompetencie poradcov a podmienky organizačnej štruktúry. Dospelý ako učiaci sa subjekt v andragogickom profesijnom poradenstve. Andragogický poradenský proces ako cyklické profesijné učenie. Funkcie andragogického profesijného poradenstva.