Možnosti využití mobilních aplikací jako podpory při vzdělávání - Vaněček, David
Historický pohľad do využívania informačných a komunikačných technológií v školstve. Stratégia digitálneho vzdelávania v ČR. Postoje študentov stredných škôl k zavádzaniu mobilných aplikácií do vyučovacieho procesu.